24/4/18

...στις κάβες της Γερακινής 2018


Οδηγίες για τους συμμετέχοντες.

Ημερομηνία έκθεσης  5-8 Ιουλίου 2018

Τίτλος έκθεσης  ΧΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΥΠΟ ΜΟΡΦΗ



Φέτος ο κάθε καλλιτέχνης θα μπορεί να συμμετέχει με όποια θεματολογία επιθυμεί , αρκεί τα έργα του να αποτελούν μία συγκεκριμένη ΕΝΟΤΗΤΑ . Θα πρέπει να συγκροτούν μια μικρή ατομική έκθεση με όσα έργα επιθυμεί (αρκεί να μην ξεπερνάνε τα μέτρα της εκθεσιακής επιφάνειας του χώρου που θα ορίσει το Διοικητικό Συμβούλιο-ανάλογα βέβαια με τον αριθμό των μελών που θα λάβουν μέρος στην έκθεση).

Παράλληλα με την έκθεση , θα υπάρχει και μουσική εκδήλωση από το Δήμο Πολυγύρου αλλά και λαχειοφόρος αγορά με έργα τα οποία θα προσφέρουν εθελοντικά τα μέλη του ΣΚΕΤΧ .

Θα πρέπει να τονιστεί ότι σκοπός της ομαδικής αυτής έκθεσης είναι να αναδειχθεί ο ΣΚΕΤΧ στο κοινό και να διατηρήσει τον ποιοτικό χαρακτήρα των δράσεών του . Σε κάθε ομαδική έκθεση του ΣΚΕΤΧ θα πρέπει να έχουμε υπόψη μας πως εκτός από την προσωπική προβολή του καλλιτέχνη μέσω των έργων του , θα πρέπει να προάγονται οι στόχοι του Συλλόγου μας .  Γι αυτό απαραίτητο θα ήταν να παρουσιαστούν  νέες εικαστικές δημιουργίες που φανερώνουν το ταλέντο  και  την εσωτερική έκφραση του κάθε δημιουργού .

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία , τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου είναι πρόθυμα να απαντήσουν  .

Ευχαριστούμε πολύ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου