4/2/18

Εκδρομή ΣΚΕΤΧ στην Αθήνα!



Το ταξιδιωτικό γραφείο Halkidiki Tours (Νέα Μουδανιά τηλ 2373021062 ) σε συνεργασία με τον Σύλλογο Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Χαλκιδικής , διοργανώνει εκδρομή στην Αθήνα στις 21-23 Φεβρουαρίου !


1η ημέρα: Αναχώρηση από τον  Πολύγυρο  ώρα 07.00 με προορισμό τη πρωτεύουσα.        Με τις απαραίτητες στάσεις για καφέ ,και φαγητό  φθάνουμε στην Αθήνα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Απόγευμα επίσκεψη στο Μέγαρο Μουσικής για να θαυμάσουμε την έκθεση  Van Gongh Alive . Το βράδυ  προαιρετικά θεατρική Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Μετά το πρωινό αναχώρηση 08.30 με την επίσημο ξεναγό μας και μικρή περιήγηση της πόλης  από το λεωφορείο. Θα δούμε την πλατεία Συντάγματος με τον μνημείο του  Άγνωστου Στρατιώτη, το Πανεπιστήμιο, την Βιβλιοθήκη, το Ζάππειο και το Παναθηναϊκό Στάδιο. θα συνεχίσουμε με  επίσκεψη στο μουσείο Μπενάκη στην Πειραιώς για να επισκεφθούμε την έκθεση χαρακτικής του Κερκυραίου Νικόλαου Βεντούρα. Αμέσως  μετά επίσκεψη σε ένα από τα ωραιότερα και πλουσιότερα μουσεία του κόσμου το  νέο μουσείο Ακρόπολης .Χρόνος ελεύθερος  στα στενά της Πλάκας όπου θα έχουμε τον χρόνο να γευματίσουμε σε μια από τις πολλές ταβέρνες, αλλά και να επισκεφθούμε το μουσείο Φρυσίρα το οποίο είναι ανοιχτό  έως και 18.00. . Το βράδυ προαιρετικά διασκέδαση στου ΨΥΡΡΗ  .

 3η ημέρα: Πρωινό και 08.15 αναχώρηση για να μεταβούμε στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος όπου και θα  έχουμε  χρόνο ελεύθερο για μια σύντομη γνωριμία –επίσκεψη με τον  πολυχώρο του ιδρύματος. Στις 10.45 αναχώρηση για το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης που στεγάζεται στο πρώην ΦΙΞ .Στις 12.30 αναχώρηση για επιστροφή Με στάσεις για φαγητό και καφέ άφιξη το βράδυ στον Πολύγυρο.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ


Τιμή συμμετοχής: 125 €   (+66 € για μονόκλινο δωμάτιο) 



Περιλαμβάνει:

§  Λεωφορείο καθ’ όλη την διάρκεια της εκδρομής.

§  Τις 2 διανυκτερεύσεις στο  ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ 4*  σε δίκλινα

§  Τα  πρωινά σε μπουφέ.

§  Επίσημο ξεναγό  στο μουσείο Ακρόπολης-Ακρόπολη

§  Ασφάλεια  αστικής ευθύνης

§  φπα

Δεν περιλαμβάνει:

Γεύματα, τον νέο φόρο , εισόδους μουσείων, νυκτερινών κέντρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου