22/6/12

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2012

Η έκθεση «Τα χρώματα της Μεσογείου» θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Ιουλίου στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου Πολυγύρου, παράλληλα με μουσικές εκδηλώσεις του Δήμου.
Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή στην έκθεση αυτή είναι η χρήση καβαλέτου για την ανάρτηση του έργου. Καλό θα ήταν τα έργα να είναι μεγάλων διαστάσεων για να πλαισιώσουν όλη την αυλή του Δημαρχείου. Τα έργα και τα καβαλέτα μετά το τέλος της πρώτης βραδιάς θα φυλαχτούν σε χώρου του Δημαρχείου.
Για την καλύτερη διοργάνωση της έκθεσης δηλώστε συμμετοχή μέχρι 12 Ιουλίου στα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου ή στο τηλέφωνο του Συλλόγου 6977753618.
1)ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ, ΤΡΙΤΗ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ, ΩΡΑ 21.0
Αφιέρωμα στο Νίκο Γκάτσο με την ορχήστρα του Κώστα Τσολοδήμου. Μουσική εκδήλωση σε συνεργασία με τον Σύλλογο Πολυγυρινών Θεσσαλονίκης.

Συμμετέχει ο Σύλλογος Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Πολυγύρου με παράλληλη έκθεση έργων των μελών του και θέμα: «Τα χρώματα της Μεσογείου».

2)ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ, ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ, ΩΡΑ 21.00
Συναυλία με την Ορχήστρα Εγχόρδων FACE (Fine Arts Core Education) από τον Καναδά. Μουσική Διεύθυνση Θεοδώρα Σταθοπούλου. Οργάνωση σε συνεργασία με την Παιδική Χορωδία Πολυγύρου.
Συμμετέχει ο Σύλλογος Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Πολυγύρου με παράλληλη έκθεση έργων των μελών του και θέμα: «Τα χρώματα της Μεσογείου».

3)ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ, ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ της Άννας Τοπάλη με θέμα «Αχ! Ελλάδα σ΄ αγαπώ» στον χώρο του Συλλόγου Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Πολυγύρου. Διάρκεια 4-29 Αυγούστου 2012. Ώρες λειτουργίας 19.00-22.00.

4)ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ, ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ΩΡΑ 21.00
Συναυλία – αφιέρωμα στο Νίκο Καββαδία. Οργανώνει ο Σύλλογος Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Πολυγύρου στον προαύλιο χώρο των γραφείων του Συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου